Nemiroff - márkaismertető

2012. 06. 02. - Italajánló - Laci

A vodka az egyik legnépszerűbb és leginkább fogyasztott szeszes ital a világon. A gabonából vagy burgonyából előállított párlat leginkább Oroszországban kedvelt, de főleg koktél alapanyagként felhasználva az Egyesült Államokban és Nyugat Európában is egyre több üveg fogy belőle. A hatalmas vásárlói igény kielégítésére világszerte rengeteg lepárló üzem nyílt, ám van néhány gyártó, aki a mezőnyből kiemelkedve a minőségi italok és új speciális ízek kifejlesztésére helyezte a hangsúlyt. Hogy mindezt egy konkrét példával is alátámasszam, ismerkedjünk meg a Nemiroff termékcsalád tagjaival.

Történet

A Nemiroff egy ukrán vodkagyártó vállalat, mely az első szeszfőzdének otthont adó Nemirov városáról kapta a nevét. A környék vodkagyártó hagyományai több évszázados múltra tekintenek vissza, ezért nem véletlen, hogy 1872-ben Sztroganov gróf is ezt a helyet találta legalkalmasabbnak az első lepárló üzem megnyitásához. Az üzem vezetését később a gróf lánya Maria Shcherbatova grófnő vette át. Az ő irányítása alatt rögzítették a vállalat által ma is követett alapelveket és a termékekkel szemben támasztott kiemelkedően magas minőségi követelményeket is. A szeszfőzdére jellemző megbízhatóság és a kemény munka hamar meghozta gyümölcsét, és az üzem termékei messze a régió határain túl is ismerté váltak. A modernitás és az új minőségi követelmények iránti érdeklődés 1992-ben éledt újjá, amikor az új tulajdonosok a Nemiroff márkát megalapították.

Mára a Nemiroff a vodkapiac élén járó vállalatok egyikévé, és az ukrán alkohol exportőrök legnagyobbjává nőtte ki magát. A vállalat két üzemében előállított italok több mint felét a világ 55 országába exportálják.

A Nemiroff termékskálája jelenleg 25 terméket tartalmaz: ezek a legkülönbözőbb vodkák és vodka alapú termékek, melyek az eredeti receptura, kizárólag természetes anyagok és a kristálytiszta artézi víz felhasználásával készülnek. A termékek változatlanul magas minősége, a klasszikus és ízesített vodkák széles skálája kielégíti a legkifinomultabb fogyasztó igényeit is.

A Nemiroff termékek számos nemzetközi díjat nyertek el, beleértve az International Spirits Challenge-t (Drinks International), International Spirits díjat (MUNDUSvini International Wine Academy), Vodka Challenge-t (Drinks Business) és sok mást.

Honey Pepper

A Nemiroff társaság leghíresebb ízű vodkája, amelyet már a világ 55 országában Ukrajna „névjegyeként” ismertek el. Az Ukrán mézes-paprikás egyedi aromája, illatos erdei mézédessége, egyesítve a chili pirospaprika tüzével lelkes elismerésben részesült a vodka szakértőinek és megbecsülőinek körében.

Kategória: ízesített vodka
Alkoholtartalom: 40%

Original

A fogyasztók milliói által „Fekete Nemiroff” néven ismert vodka nemességét az illatos kömény és az aromás helyi méz bátor egyesítése hangsúlyozza ki, ami befejezett, tökéletes ízt biztosít neki.

Kategória: tradicionális vodka
Alkoholtartalom: 40%

Birch

Különleges nyírfa vodka a nyírfarügyek gyengén keserű ízének és rafinált hársfaillatának rendkívül friss egyesítése. A vodka finom, gyengén gyümölcsös utóízzel rendelkezik.

Kategória: ízesített vodka
Alkoholtartalom: 40%

Cranberry

Az áfonyalé, az almalé, a bodza, a galagonya és a négyéves érlelésű krími konyak kiváló kifejező erőt kölcsönöznek e csodálatos italnak. Ez az édes likőr csökkentett alkoholfokkal rendelkezik, ezért a hölgyek részére ideális italnak minősül.

Kategória: édes likőr
Alkoholtartalom: 21%

Rye Honey

Nemes, lágy íz a méz és a pirított rozskenyér héjának jellegzetes árnyalatával. Hosszantartó, meleg és nyugodt utóíz.

Kategória: ízesített vodka
Alkoholtartalom: 40%

Nemiroff 50°

Ez a vodka a szupererősség értékelői részére született. Cukor, méz, helyi élesztő és csodálatosan lágy íz, mégpedig 50 fok alkoholtartalom mellett! Az alig érzékelhető komlóillatot és köményízt vegyes méz és különböző növények illata lágyítja.

Kategória: tradicionális vodka
Alkoholtartalom: 50%

Wheat

Hagyományos ukrán vodka, ami a legfinomabb búza- és gabonaszesz, valamint speciálisan előkészített tiszta artézi víz felhasználásával készül. Az ital kellemes utóíze és illata az ukrán kenyér aromáját idézi.

Kategória: tradicionális vodka
Alkoholtartalom: 40%

Light

Az egzotikus fűszerek finom kompozíciója a kardamon dominálásával és a mérsékelt alkoholtartalom élénkséget és finom ízt kölcsönöz e terméknek.

Kategória: tradicionális vodka
Alkoholtartalom: 38%

Nemirovskaya

A Nemirovskaya vodka kiváló minőségű gabona párlat. Kellemes izét és aromáját a különleges szűrési technológiának köszönheti.

Kategória: tradicionális vodka
Alkoholtartalom: 40%

LEX

A LEX vodka a valódi zab, - és hársvirág felhasználásával készült különlegesen lágy ízű, magas minőségű termék. A LEX vodka a legkorszerűbb gyártási technológia alapján 11 szűrési fázison megy keresztül és 6 hónapig van érlelve, így nyeri el utánozhatatlan izét.

Kategória: tradicionális vodka
Alkoholtartalom: 40%

A bemutatott termékeket megtaláljátok az italshop.hu kínálatában!

Megosztom: Iwiw   Facebook   Twitter   Google   E-mail   Megosztás