KoktélMánia Karácsonyi Nyereményjáték

2010. 12. 13. - Hírek - Laci

Közeleg a Karácsony és ennek alkalmából a koktelmania.hu csapata úgy döntött, útjára indítja első nyereményjátékát, melynek keretében értékes italajándékok kisorsolásával szeretne kedveskedni hűséges látogatóinak.

2010. december 13-tól 2011. január 2-ig hetente megújuló kérdéssorral jelentkezünk az italok és koktélok világából. Ha úgy gondolod, italos témában nem tudunk újat kérdezni tőled, akkor regisztrálj, és mutasd meg, hogy te vagy a koktélok királya!


Ne feledd, hogy minden héten 10 új kérdés és izgalmas nyeremények várnak, ezért a siker érdekében érdemes lesz hetente játszani! A helyesen válaszolók közül sorsolás útján határozzuk meg a nyerteseket. A kitöltött kérdéssort minden héten vasárnap 20:00 óráig tudjuk fogadni, ezt követően már csak annyi a dolgod, hogy figyeld a postafiókodat, mert lehet, hogy Te vagy azon szerencsések egyike, aki gazdagabb lett egy értékes ajándékkal.

Az első forduló nyereményei:

  • Smirnoff ajándékcsomag (Smirnoff Red 0,7 l + Sminroff bar caddy + Smirnoff bártörlő)

  • Italshop pezsgőkosár (2 db Törley Charmant Doux fehér pezsgő 0,75 l +
    1 db George Sand félédes fehér pezsgő 0,75 l)

  • Captain Morgan Spiced Gold rum 0,7 l

  • Metaxa 5* 0,7 l

  • Ballantine's Finest whiskey 0,7 l

  • Mavrodafne aus Patras görög mazsolabor 0,75 l


Az első forduló sorsolásának időpontja: 2010. december 19. 20:00

Vágj bele a játékba most azonnal és nyerd meg a felsorolt ajándékok egyikét!

TOVÁBB A KÉRDÉSEKHEZ


Jó játékot és Kellemes Ünnepeket kíván mindenkinek a koktelmania.hu csapata!

A Játékban kizárólag 18 év feletti, belföldi, természetes személyek vehetnek részt. A Szervezők valamint hozzátartozóik számára a Játékban való részvétel nem megengedett. Egy Játékos egyidejűleg csak egy Nyereményjátékhoz csatlakozhat. A Nyertesek kiértesítése a jelentkezés során megadott e-mail címen történik. További részletekért kattints a Játékszabályzatra.
Megosztom: Iwiw   Facebook   Twitter   Google   E-mail   Megosztás