KoktélMánia Karácsonyi Nyereményjáték 2. forduló

2010. 12. 20. - Hírek - Laci

A koktelmania.hu Karácsonyi Nyereményjátéka 2. fordulójához érkezett. Az első héten szép számmal bizonyítottátok rátermettségeteket kvízjátékunkban, és az is kiderült, kik azok, akik a nyeremények boldog tulajdonosainak mondhatják magukat. Most azonban új hét és új forduló kezdődik, ahol mindenki tiszta lappal indulhat vadonatúj ajándékaink egyikéért.

Ha úgy gondolod, italos témában nem tudunk újat kérdezni tőled, akkor regisztrálj, és mutasd meg, hogy te vagy a koktélok királya!


A helyesen válaszolók közül, mint korábban így most is sorsolás útján határozzuk meg a nyerteseket. A kitöltött kérdéssort vasárnap 20:00 óráig tudjuk fogadni, ezt követően már csak annyi a dolgod, hogy figyeld a postafiókodat, mert lehet, hogy Te vagy azon szerencsések egyike, aki gazdagabb lett egy értékes ajándékkal.

A második forduló nyereményei:

  • 1 db Ararat ajándékcsomag (Ararat Akhtamar 10 éves tölgyfahordós érlelésű brandy + Ararat brandy-s pohár)

  • 2 db Smirnoff ajándékcsomag (Smirnoff Red 0,7 l + Sminroff bar caddy + Smirnoff bártörlő)

  • 3 x 1 tálca Bomba! energiaital

  • 1 db Aperol 0,7 l

  • 1 db J.P. Chenet brut pezsgő 0,75 l


A második forduló sorsolásának időpontja: 2010. december 26. 20:00

Vágj bele a játékba most azonnal és nyerd meg a felsorolt ajándékok egyikét!

TOVÁBB A KÉRDÉSEKHEZ


Jó játékot és Kellemes Ünnepeket kíván mindenkinek a koktelmania.hu csapata!

A Játékban kizárólag 18 év feletti, belföldi, természetes személyek vehetnek részt. A Szervezők valamint hozzátartozóik számára a Játékban való részvétel nem megengedett. Egy Játékos egyidejűleg csak egy Nyereményjátékhoz csatlakozhat. A Nyertesek kiértesítése a jelentkezés során megadott e-mail címen történik. További részletekért kattints a Játékszabályzatra.
Megosztom: Iwiw   Facebook   Twitter   Google   E-mail   Megosztás